El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

07 Setembre de 2013

Gimnàs Curs 2013/2014

Classes i horaris

Gimnàs
STEPS: Treball d'intensitat mitja-alta que incorpora moviments per sobre i al voltant de l'step per millorar la coordinació.

ZUMBA: Ball a base de música llatina amb estructures coreogràfiques molt senzilles. Ideal per a passar-s'ho bé.

INTERVAL: Combinació d'intervals de treball cardiovascular i muscular amb l'objectiu de millorar la resistència i la força general.

PILATES: Exercici de tonificació corporal i d'activitat de cos-ment. Reeduca i corregeix mals hàbits posturals, incrementa el to muscular i millora la coordinació i la flexibilitat.

GIMNÀSTICA DOLÇA: Treball global de mobilitat articular per alliberar tensions, moure's i tonificar el cos en general.

GYM COMBAT: Treball cardiovascular que utilitza moviments de cames i braços per augmentar la intensitat i tonificar el cos (boxa)

MÈTODE HIPOPRESSIU: Reducació postural principalment de la zona abdominal i sol pèlvic. Ideal per a dones post-part i evitar problemes amb pèrdues d'orina.

G.A.C: Treball muscular localitzat per a tonificar glutis, malucs i abdomen.

DANSA DEL VENTRE: Activitat dirigida a reforçar la musculatura abdominal, millora del sol pèlvic ( per prevenir o tractar les pèrdues d'orina ) i modelar la figura. Amb un ambient distés i agradable.

IOGA: Seqüències de moviments i estiraments orientals importades a la nostra ment occidental, tal que ens ajuden interna i externament a despertar els sentits i l'atenció i a millorar la nostra dinàmica corporal.