El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

03 Maig de 2014

Descens de Barrancs

Forat Negre

Senderisme

113721-5182822.jpgEl proper dia 24 de maig de 2014, sortida a les 9.30 h. desde l'Hotel Casa Duaner, El Recó de l'Avi a fer el descens del barranc del Forat Negre.
El preus és de 39 € i inclou, servei de guia, material especific, assegurances i piscolabis.
Cal portar calçat adequat i banyador
Places limitades. Organitza Outdoor Catalunya. Tèl. 619 511 879 - 654 602 660...

19 Maig de 2013

Gisclareny per l' Adou de Bastareny

Senderisme

114245-6412891.jpgGisclareny per l'Adou del Bastareny

Gisclareny és un bucòlic poble que gaudeix d'una de les millors vistes panoràmiques vers al Pedraforca, és un indret de postal, de comte, conserva una bellesa primitiva, humil, pregona.
La present excursió és llarga però variada i reconfortant. En ella també descobrim una de les nombroses meravelles naturals de la comarca: La Adou de Bastareny.
La primavera és época de pluges i enguany som privilegiats a poder veure com brollen les fonts, el naixement del Bastareny i els Bullidors de Sant Esteve i de la Llet. Una espectacle meravellós que no sempre es pot veure.
...

17 Abril de 2013

Sant Marc de Brocà

Senderisme

064402-9177130.jpgSant Marc de Brocà

Molt popular pujada a Sant Marc de Brocà per l'aplec anual que encara congrega a bona part de la població de Guardiola de Berguedà, el Barri de Terradellas de Bagà i la Vila de Bagà, una pujada que si bé cal tenir en compte que a partir de Sant Martí de Brocà, l'excursió pren un carisma diferent, ja que la pujada ja és constant i ferma, especialment al tram final, però que com a recompensa tindrem airades i solitaries runes de Sant Marc i la millor visió panoràmica local de la ribera de Guardiola, amb el llunyà però senyorial Pedraforca de rerefons....

17 Abril de 2013

Sant Martí de Brocà

Senderisme

062736-2153913.jpgSant Martí de Brocà

La volta a Sant Martí de Brocà és una agradable excursió de mig dia on podem aprofitar el sol de la tarda i gaudir de les explendides vistes locals sobre la ribera de Guardiola de Berguedà.
Molt popular l'excursió a l'esglesia de Sant Martí on per l'aplec de Sant Marc el 25 d'abril, festa local a Guardiola de Berguedà, es fa la missa i es beneeixen els panets de Sant Marc.
Us oferim una volta circular per fer-nos a l'idea més general d'aquestes suaus vessants soleies....

08 Desembre de 2012

Sant Julià de Fréixens pel Camí de Picasso

Senderisme

Sant Julià de Fréixens pel Camí de Picasso Tracks

Aquest es el tram inicial del Camí de Picasso, el qual, en tota la seva extenció, comunica Guardiola de Berguedà, Maçaners, Saldes, Gósol i creua vers a la Cerdanya pel pas del Gosolans per anar a parar a Bellver de Cerdanya. Es una senda relativament nova que vol rememorar el pas de l'artista i la seva estada a Gósol al principi de la seva carrera com a pintor....

Següent