El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

21 Febrer de 2013

Qualitat Turística en Destí

Renovem el Compromís de Qualitat Turística

Hosteleria

Qualitat en destinacions
El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED), és un sistema de gestió de la qualitat que atorga la Secretaria d’Estat Comerç i Turisme del Ministeri d’Economia i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

L’objectiu és el de conscienciar els municipis per tal que identifiquin objectius comuns entre els diversos agents implicats, tant si són públics com privats, turístics i no turístics, i promoure’ls conjuntament com un valor de qualitat afegit a l’oferta de la destinació.

A Catalunya compten amb aquest distintiu:
• Turisme rur...

31 Desembre de 2012

Residència Canina

Hosteleria

La Residència Canina del Cadí se situa en un paratge amb un entorn privilegiat. Esta en plena natura, en una zona neta, amb grans espais oberts, lliures de sorolls i de contaminació.

Disposen de 34 allotjaments de fins a 15m² on cada gos podrà refugiar-se del sol, la pluja i el fred. També podrà gaudir dels espais d’esbarjo amb gespa, arbres i camins de muntanya.

Vetllen per a la bona alimentació del seu animal i escolleixen sempre productes de primera qualitat per tal d’alleujar-li l’habitual estrès dels primers dies.

Portin la seva mascota tant si se’n va de vacances com si ne...

23 Novembre de 2012

Cuina-Menjador

Casa de Pagés

Hosteleria

103939-9741633.jpgMenjador típic de casa de pagès que consta de cuina llar de foc i taules tot junt en una sala, idónia per organitzar menjars de grups d'amics, familiars o col·leges de feina, o que també vulguin passar un cap de setmana o unes vacances compartint casa, fent-se el menjar en comunitat i passar llarges estones de tertulia al costat del caliu d'una llar de foc i amb la comoditat d'un hotel.

Mín. 4 persones. Màx. 20 persones
De 4 a 8 p. 15 € p/p
Més de 9 p. 10 € p/p
menys de 12 anys gratuit
10 % IVA INCLÒS ...

27 Octubre de 2012

Distintiu Bones Pràctiques Mediambientals

Casa Duaner a la Nit del Comerç, Turisme i Indústria de l' Ariège

Hosteleria

Una delegació de 20 berguedans varen ser a Foix, capital del departament francès de l' Ariège, per participar en la 22ª edició de la Nit del Comerç, Turisme i Indústria.
En aquesta vetllada es va reconèixer i entregar els dintintius a les empreses turístiques berguedanes i franceses que han treballat durant els darrers dos anys en l'implantació de bones pràctiques ambientals seguint la formació i les auditories proposades per la Cambra de Comerç de l' Ariège i la Cambra de Comerç de Barcelona.
Casa Duaner va ser una de les empreses distingides amb el distintiu de Bones Pràctiques Ambientals i actualment està tr...

20 Agost de 2012

Paisatges del Berguedà

Quadres Habitacions

Hosteleria

061216-7556862.jpgL' Hotel Casa Duaner ha decorat les habitacions amb motius de la comarca del Berguedà, gracies a la col·laboració dels clients s'ha decorat les habitacions amb motius tant divesos de la nostra comarca com poden ser els Jardins Artiges, el Monestir de Sant Llorenç prop Bagà, , el Pedraforca, el Empedrats, la Flora, la Fauna, els Bolets, els Paisatges, els Pobles, els Rius, etc....