El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

13 Octubre de 2016

Menú del Bolet 2016

De primer fou el boletaire

Menús

023004-4250479.jpgEl qui amb deler de caçar bolets, té el goig de trobar el rovelló "flor d'aram entre molsa" com deia poèticament en Graugés.
Aquest potser ni tasta el bolet a la brasa, en té prou de ficar-se bosc endins, sentint-hi l'olor humida i fer un bon cistell.
Després ve la cuina vella. La que coneixia el cep, fa els rovellons a la llauna, les llanegues amb carn, la truita amb moixernons. I d'altres meravelles de foc i escó.
Tant de boletaires com velles receptes, el nostre Berguedà en pot ser cap i casal. Tanmateix ací hem endegat cuina nova.
Nova, però cuinant el bolet de muntanya acabat de collir. únic amb la...

29 Setembre de 2015

El Menu del Bolet

Menú 2015

Menús

L’època daurada del berguedà

La tardor és l’època daurada del Berguedà. El sol baixa i es col·loca en l’angle just perquè la llum perfecta encengui la vida. A les muntanyes i a les valls, ara és el moment.
A l’estiu, l’aigua cau del cel, i a la tardor, fa com si brotés de la terra. La pluja ja no és aquella tortura implacable que ens destrossava les tardes d’agost a cops de gotes afilades. Ara és més aviat una ànima vaporosa que ens serpenteja entre els peus i ens mulla suaument les bótes. Ens agafa pels turmells i ens entrapa entre boixos, herbes i molses, com si ens volgués allà per a l’et...

01 Setembre de 2015

Menú per a Grups

Menú nº1

Menús

CONDICIONS:

• Menú de grups: mín 18 persones, máx. 32 persones.
• Aquest menú s’ha de reservar amb una setmana d’antelació.
• El nombre total de comensals s’haurà de confirmar 3 dies abans i es permetrà una variació de 3 a 4 comensals fins a 24 hores abans del esdeveniment.
• Es cobraran els comensals confirmats 24 hores abans.
• Per fer efectiva la reserva s’haurà d’entregar una paga i senyal de 5,00 € per comensal.
...

21 Gener de 2015

La Cuina de la Caça i la Tòfona

Menú

Menús

053826-8815128.jpgDe gener a març de 2015.

De la terra traspua l'olor de la tòfona que amenitza l'hivern gastronòmic i serà el ca ensinistrat qui ajudarà a localitzar el magnífic i apreciat fruit. Serà ell també qui alçarà la perdiu, el cèrvol, la llebre o el senglar que faran les delícies del caçador, del cuiner i de l'entaulat menjador. La Cuina de la Caça i la Tòfona ens ofereix degustar plats saborosos, tradicionals, ecològics i saludables...és a dir excel·lents! No deixeu passar l'oportunitat de venir al Berguedà i descobrir el que els nostres restaurants us han preparat enguany....

22 Setembre de 2014

La Cuina del Bolet

Menú del Bolet

Menús

053830-6707162.jpgTresors d’un paisatge deliciós

Tots t’estan esperant. Els ceps més aromàtics i rabassuts a les pinedes de pi negre, des de Peguera fins a Coll de Pal. Rovellons i pinetells, sota l’infinit tapís de pi roig que tot ho abraça, des del plàcid altiplà de Capolat fins als vessants més feréstecs del Catllaràs. Els rossinyols, amb el seu vestit llampant, entre la fullaraca dels roures a l’obaga. O les gustoses i humides llenegues negres, més al sud, allà on la natura ens dibuixa un Berguedà d’essències mediterrànies.
T’esperen al bosc i et mostren els seus encants al plat perquè, un any més, les man...

Següent