El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

29 Setembre de 2015

El Menu del Bolet

Menú 2015

Menús

L’època daurada del berguedà

La tardor és l’època daurada del Berguedà. El sol baixa i es col·loca en l’angle just perquè la llum perfecta encengui la vida. A les muntanyes i a les valls, ara és el moment.
A l’estiu, l’aigua cau del cel, i a la tardor, fa com si brotés de la terra. La pluja ja no és aquella tortura implacable que ens destrossava les tardes d’agost a cops de gotes afilades. Ara és més aviat una ànima vaporosa que ens serpenteja entre els peus i ens mulla suaument les bótes. Ens agafa pels turmells i ens entrapa entre boixos, herbes i molses, com si ens volgués allà per a l’et...

15 Setembre de 2015

Horari Gimnàs

Noves activitats

Gimnàs

Un espai que el pots fer teu per a mantenir la forma; on l'esport i el benestar conflueixen per a que disposis de les intal·lacions esportives en funció de les teves necessitats.
O també a través d'activitas dirigides.
Mètode Hipopressiu - BodyPump - Tonificació - Entrenaments dirigits personals - Training -Pilates-Ioga - Interval Training - Dansa del Ventre - Funky Junior - Activitats infantils i com a NOVETAT:
SPINNING
Disposem d'una nova zona d'spinning amb diverses opcions d'ús de l'espai i la maquinaria en funció de les teves necessitats.
1. Esportista professional: Amb el teu equip o de forma ...

01 Setembre de 2015

Menú per a Grups

Menú nº1

Menús

CONDICIONS:

• Menú de grups: mín 18 persones, máx. 32 persones.
• Aquest menú s’ha de reservar amb una setmana d’antelació.
• El nombre total de comensals s’haurà de confirmar 3 dies abans i es permetrà una variació de 3 a 4 comensals fins a 24 hores abans del esdeveniment.
• Es cobraran els comensals confirmats 24 hores abans.
• Per fer efectiva la reserva s’haurà d’entregar una paga i senyal de 5,00 € per comensal.
...