El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

27 Gener de 2014

Festa de l'arròs de Bagà

Àpat dels pobres

Festes

080400-2410680.jpgFesta de l'arròs de Bagà o àpat dels pobres

Des de fa més de set-cents anys, Bagà prepara l'anomenat àpat dels pobres (que abans sempre es cuinava el diumenge de carnestoltes).
A la plaça porxada de Bagà, en una paella de 3 metres de diàmetre s'hi cuinen 250 quilos d'arròs, amb verdures, marisc i carn, que permet que 2000 comensals puguin degustar un esplèndid plat d'arròs.
També a la plaça durant la diada es balla el Ball Cerdà, costum que perdura des dels inicis de la festa i en els últims anys també s'hi troba una mostra de productes artesans del Berguedà.
Lloc de celebració: Bagà

20 Gener de 2014

La Cuina de la Caça i la Tòfona

Menú

Menús

110608-6832688.jpgLa caça i la tòfona, dos productes singulars que es troben amagats als boscos del Berguedà, i que permeten, gràcies a la destresa dels nostres cuiners, assaborir plats ancestrals però actuals alhora.
Així, de mitjans de desembre de 2013 fins a finals de març de 2014 podreu degustar els menús de la Cuina de la Caça i la tòfona del Berguedà.
Veniu a descobrir-los! ...

09 Gener de 2014

La Corrida

Festa de St. Antoni Abat Puig-reig

Festes

104119-2477174.jpgLa Corrida de Puig-reig

La tradicional festa de Sant Antoni Abat té nom propi a Puig-reig, la Corrida. El cap de setmana després de Sant Antoni es ret homenatge a l’antiga feina dels traginers amb un cercavila que té les cavalleries i xarrets com a protagonistes. Al costat d’aquests, la festa al voltant del porc reivindica una de les indústries amb més nom al municipi, la dels embotits. El moment més espectacular de la festa però arriba a la tarda. Un circuit habilitat per l’ocasió demostra l’habilitat dels més atrevits. El nom de la festa, la Corrida, adopta ara més sentit que mai. Cavalls, perxerons, mules i...