El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

21 Febrer de 2013

Qualitat Turística en Destí

Renovem el Compromís de Qualitat Turística

Hosteleria

Qualitat en destinacions
El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED), és un sistema de gestió de la qualitat que atorga la Secretaria d’Estat Comerç i Turisme del Ministeri d’Economia i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

L’objectiu és el de conscienciar els municipis per tal que identifiquin objectius comuns entre els diversos agents implicats, tant si són públics com privats, turístics i no turístics, i promoure’ls conjuntament com un valor de qualitat afegit a l’oferta de la destinació.

A Catalunya compten amb aquest distintiu:
• Turisme rur...

03 Febrer de 2013

Festa de l' Arròs de Bagà

Festes

FESTA DE L’ARRÒS A LA VILA DE BAGÀ
Propera edició: 10/02/2013
Vídeo de la festa
Un any més la vila de Bagà es prepara per viure una de les tradicions més característiques que hem pogut mantenir al llarg del temps “la Festa de l’Arròs”, festa que sabem que se celebra des de la fundació de la vila, en el reculat 1233.

Aleshores era anomenat “l’àpat del pobres”, el dia que la vila oferia un àpat calent a tothom qui ho necessités, fos de la vila o fos forani. Avui és un àpat de germanor on els vilatans i els visitants compartim un plat d’arròs menjat a la plaça, normalment a pe...