El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

10 Octubre de 2013

Etiqueta Ecològica Unió Europea

Ecolabel

Noticies

042534-6248873.jpgAl restaurant el “Recó de l’Avi” i a l’ “Hotel Casa Duaner”, no hi ha res fruit de l’atzar: l’energia solar per l’aigua calenta, calderes amb cremadors de baixa emissió, la reducció del cabal màxim de les aixetes, la desconnexió automàtica de les llums de les habitacions, els electrodomèstics eficients, les espècies autòctones als jardins...

Veure notícia
...

26 Setembre de 2013

Menú del Bolet

Menús

_ Perdoni. M'ha dit tot l'any?

Sí, tot l'any. A l'hivern, a la primavera, a l'estiu... tot i que és ara, a la tardor, que tinc les experiències més atàviques.

El Berguedà el país dels Bolets, tot l'any. El menú especial del Bolet és serveix del 15 de setembre al 30 de novembre....

07 Setembre de 2013

Gimnàs Curs 2013/2014

Classes i horaris

Gimnàs

STEPS: Treball d'intensitat mitja-alta que incorpora moviments per sobre i al voltant de l'step per millorar la coordinació.

ZUMBA: Ball a base de música llatina amb estructures coreogràfiques molt senzilles. Ideal per a passar-s'ho bé.

INTERVAL: Combinació d'intervals de treball cardiovascular i muscular amb l'objectiu de millorar la resistència i la força general.

PILATES: Exercici de tonificació corporal i d'activitat de cos-ment. Reeduca i corregeix mals hàbits posturals, incrementa el to muscular i millora la coordinació i la flexibilitat.

GIMNÀSTICA DOLÇA: Treball...

29 Agost de 2013

L'Avi del Barça

Qatar Airways Barcelona

Noticies

L'Avi del Barça a l'anunci internacional de Qatar Airways....

27 Juliol de 2013

49º Nits Musicals

Monestir de Sant Llorenç

Festes

081442-2253933.jpgTornen les Nits Musicals al Monestir de Sant Llorenç a Guardiola de Berguedà, enguany celebren les 49 Nits, i el proper 2 d'agost celebraran el segon concert amb l'Orquestr@berguedà i el 9 d'agost amb Sabionetta. El passat 26 de juliol es va fer el primer amb Black&white Spirituals Trio. Els concert comencen a les 22 hores. Adjuntem el triptic amb més informació dels grups i els preus.
...