El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

03 Febrer de 2013

Festa de l' Arròs de Bagà

Festes

FESTA DE L’ARRÒS A LA VILA DE BAGÀ
Propera edició: 10/02/2013
Vídeo de la festa
Un any més la vila de Bagà es prepara per viure una de les tradicions més característiques que hem pogut mantenir al llarg del temps “la Festa de l’Arròs”, festa que sabem que se celebra des de la fundació de la vila, en el reculat 1233.

Aleshores era anomenat “l’àpat del pobres”, el dia que la vila oferia un àpat calent a tothom qui ho necessités, fos de la vila o fos forani. Avui és un àpat de germanor on els vilatans i els visitants compartim un plat d’arròs menjat a la plaça, normalment a pe...

12 Gener de 2013

Esqui a Alp-2500

Masella-La Molina

Ofertes

Paquet 1: 1 nit (dormir+esmorzar), taxi, 1 forfait Alp-2500 71,30 € p/p
Paquet 2: 2 nits (dormir+esmorzar), taxi, 2 forfait Alp-2500 130,20 € p/p
Paquet 3: 2 nits (dormir+esmorzar), taxi, 1 forfait Alp-2500 84,20 € p/p

Dates: 18-20 Gener / 25-27 Gener / 22-24 Febrer / 1-3 Març

Reserves fins 48 hores abans.

Taxi Trail...

31 Desembre de 2012

Residència Canina

Hosteleria

La Residència Canina del Cadí se situa en un paratge amb un entorn privilegiat. Esta en plena natura, en una zona neta, amb grans espais oberts, lliures de sorolls i de contaminació.

Disposen de 34 allotjaments de fins a 15m² on cada gos podrà refugiar-se del sol, la pluja i el fred. També podrà gaudir dels espais d’esbarjo amb gespa, arbres i camins de muntanya.

Vetllen per a la bona alimentació del seu animal i escolleixen sempre productes de primera qualitat per tal d’alleujar-li l’habitual estrès dels primers dies.

Portin la seva mascota tant si se’n va de vacances com si ne...

19 Desembre de 2012

Hotels Amics

Hotels Amics

Hotels Amics és una iniciativa de Hotel Casa Duaner per agermanar hotels amb uns valors comuns com poden ser la gastronomia o producte autòcton, el tracte familiar, el respecte pel mediambient i l'entorn, entre molts d'altres valors.

Estem convençuts de que els nostres clients i amics ens ajudaran i estaran contents de poder recomanar i que els recomanem tot una serie d'establiments al llarg de la nostra geografia catalana, espanyola, europea i perque no, mundial.

Tenim el plaer de presentar-vos el 1er establiment amic:

Hotel El Ciervo de María Jesús Onco a Vielha Val d'Aran...

08 Desembre de 2012

Sant Julià de Fréixens pel Camí de Picasso

Senderisme

Sant Julià de Fréixens pel Camí de Picasso Tracks

Aquest es el tram inicial del Camí de Picasso, el qual, en tota la seva extenció, comunica Guardiola de Berguedà, Maçaners, Saldes, Gósol i creua vers a la Cerdanya pel pas del Gosolans per anar a parar a Bellver de Cerdanya. Es una senda relativament nova que vol rememorar el pas de l'artista i la seva estada a Gósol al principi de la seva carrera com a pintor....