El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

07 Setembre de 2013

Gimnàs Curs 2013/2014

Classes i horaris

Gimnàs

STEPS: Treball d'intensitat mitja-alta que incorpora moviments per sobre i al voltant de l'step per millorar la coordinació.

ZUMBA: Ball a base de música llatina amb estructures coreogràfiques molt senzilles. Ideal per a passar-s'ho bé.

INTERVAL: Combinació d'intervals de treball cardiovascular i muscular amb l'objectiu de millorar la resistència i la força general.

PILATES: Exercici de tonificació corporal i d'activitat de cos-ment. Reeduca i corregeix mals hàbits posturals, incrementa el to muscular i millora la coordinació i la flexibilitat.

GIMNÀSTICA DOLÇA: Treball...

29 Agost de 2013

L'Avi del Barça

Qatar Airways Barcelona

Noticies

L'Avi del Barça a l'anunci internacional de Qatar Airways....

27 Juliol de 2013

49º Nits Musicals

Monestir de Sant Llorenç

Festes

081442-2253933.jpgTornen les Nits Musicals al Monestir de Sant Llorenç a Guardiola de Berguedà, enguany celebren les 49 Nits, i el proper 2 d'agost celebraran el segon concert amb l'Orquestr@berguedà i el 9 d'agost amb Sabionetta. El passat 26 de juliol es va fer el primer amb Black&white Spirituals Trio. Els concert comencen a les 22 hores. Adjuntem el triptic amb més informació dels grups i els preus.
...

19 Maig de 2013

Gisclareny per l' Adou de Bastareny

Senderisme

114245-6412891.jpgGisclareny per l'Adou del Bastareny

Gisclareny és un bucòlic poble que gaudeix d'una de les millors vistes panoràmiques vers al Pedraforca, és un indret de postal, de comte, conserva una bellesa primitiva, humil, pregona.
La present excursió és llarga però variada i reconfortant. En ella també descobrim una de les nombroses meravelles naturals de la comarca: La Adou de Bastareny.
La primavera és época de pluges i enguany som privilegiats a poder veure com brollen les fonts, el naixement del Bastareny i els Bullidors de Sant Esteve i de la Llet. Una espectacle meravellós que no sempre es pot veure.
...

17 Abril de 2013

Sant Marc de Brocà

Senderisme

064402-9177130.jpgSant Marc de Brocà

Molt popular pujada a Sant Marc de Brocà per l'aplec anual que encara congrega a bona part de la població de Guardiola de Berguedà, el Barri de Terradellas de Bagà i la Vila de Bagà, una pujada que si bé cal tenir en compte que a partir de Sant Martí de Brocà, l'excursió pren un carisma diferent, ja que la pujada ja és constant i ferma, especialment al tram final, però que com a recompensa tindrem airades i solitaries runes de Sant Marc i la millor visió panoràmica local de la ribera de Guardiola, amb el llunyà però senyorial Pedraforca de rerefons....