El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

23 Novembre de 2012

La Farga

Tractaments d'Estètica i Benestar

Spa Centre d' Estètica i Benestar

023005-7798418.jpgTRACTAMENTS CORPORALS
Anticel·lulític, relaxant, circulatori, reafirmant, peeling corporal, higiene d'esquena, manicura i pedicura tradicionals.

Altres: Sauneta, parafina,tracte de shock, durícies, protecció de silicona (nou), ungles clavades (nou tractament sense dolor), Spa.

Quiromassatge, reflexoteràpia podal, depilació d'un sol ús (de raïm, poma o xocolata), depilació top làser.

TRACTAMENT FACIALS
HIGIENE DE BALNEARI SPA (neteja de cutis)
Hidratació, Nutrició, Acnè, Tractament de raïm; Tractament de fang, Tractament d'oli d'oliva, Tractament de caviar i orqu...

23 Novembre de 2012

Cuina-Menjador

Casa de Pagés

Hosteleria

103939-9741633.jpgMenjador típic de casa de pagès que consta de cuina llar de foc i taules tot junt en una sala, idónia per organitzar menjars de grups d'amics, familiars o col·leges de feina, o que també vulguin passar un cap de setmana o unes vacances compartint casa, fent-se el menjar en comunitat i passar llarges estones de tertulia al costat del caliu d'una llar de foc i amb la comoditat d'un hotel.

Mín. 4 persones. Màx. 20 persones
De 4 a 8 p. 15 € p/p
Més de 9 p. 10 € p/p
menys de 12 anys gratuit
10 % IVA INCLÒS ...

21 Novembre de 2012

Club dels Sabors del Berguedà

I Trobada dels Membres

Gastronomia

El "Recó" de l'Avi va assistir a la I Trobada de Membres del Club dels Sabors del Berguedà, junt a una vintena de membres, per conèixer les accions del l'any 2012. El Clubs dels Sabors és una entitat creada fa poc menys d'un any i que aglutina el sector agroalimentari artesà i els restauradors que treballen els productes de proximitat.
La prioritat del Club dels Sabors és la presencia a les xarxes socials, amb la creació del weblog www.clubsabors.cat , des d'on es vehicularà tota la informació de productes i esdeveniments relacionats amb l' entitat, així com la tradició gastronòmica , a més de descobrir a locals i visitant...

27 Octubre de 2012

Distintiu Bones Pràctiques Mediambientals

Casa Duaner a la Nit del Comerç, Turisme i Indústria de l' Ariège

Hosteleria

Una delegació de 20 berguedans varen ser a Foix, capital del departament francès de l' Ariège, per participar en la 22ª edició de la Nit del Comerç, Turisme i Indústria.
En aquesta vetllada es va reconèixer i entregar els dintintius a les empreses turístiques berguedanes i franceses que han treballat durant els darrers dos anys en l'implantació de bones pràctiques ambientals seguint la formació i les auditories proposades per la Cambra de Comerç de l' Ariège i la Cambra de Comerç de Barcelona.
Casa Duaner va ser una de les empreses distingides amb el distintiu de Bones Pràctiques Ambientals i actualment està tr...

20 Agost de 2012

Paisatges del Berguedà

Quadres Habitacions

Hosteleria

061216-7556862.jpgL' Hotel Casa Duaner ha decorat les habitacions amb motius de la comarca del Berguedà, gracies a la col·laboració dels clients s'ha decorat les habitacions amb motius tant divesos de la nostra comarca com poden ser els Jardins Artiges, el Monestir de Sant Llorenç prop Bagà, , el Pedraforca, el Empedrats, la Flora, la Fauna, els Bolets, els Paisatges, els Pobles, els Rius, etc....