El Recó de l'Avi

l’Avi del Barça
ET CONVIDA

Participa i guanya un cap
de setmana a les nostres
instal·lacions

Participar
TREKKING de l’ALT BERGUEDÀ
Instagram Facebook

Actualitat

15 Setembre de 2015

Horari Gimnàs

Noves activitats

Gimnàs

Un espai que el pots fer teu per a mantenir la forma; on l'esport i el benestar conflueixen per a que disposis de les intal·lacions esportives en funció de les teves necessitats.
O també a través d'activitas dirigides.
Mètode Hipopressiu - BodyPump - Tonificació - Entrenaments dirigits personals - Training -Pilates-Ioga - Interval Training - Dansa del Ventre - Funky Junior - Activitats infantils i com a NOVETAT:
SPINNING
Disposem d'una nova zona d'spinning amb diverses opcions d'ús de l'espai i la maquinaria en funció de les teves necessitats.
1. Esportista professional: Amb el teu equip o de forma ...

01 Setembre de 2015

Menú per a Grups

Menú nº1

Menús

CONDICIONS:

• Menú de grups: mín 18 persones, máx. 32 persones.
• Aquest menú s’ha de reservar amb una setmana d’antelació.
• El nombre total de comensals s’haurà de confirmar 3 dies abans i es permetrà una variació de 3 a 4 comensals fins a 24 hores abans del esdeveniment.
• Es cobraran els comensals confirmats 24 hores abans.
• Per fer efectiva la reserva s’haurà d’entregar una paga i senyal de 5,00 € per comensal.
...

21 Gener de 2015

La Cuina de la Caça i la Tòfona

Menú

Menús

053826-8815128.jpgDe gener a març de 2015.

De la terra traspua l'olor de la tòfona que amenitza l'hivern gastronòmic i serà el ca ensinistrat qui ajudarà a localitzar el magnífic i apreciat fruit. Serà ell també qui alçarà la perdiu, el cèrvol, la llebre o el senglar que faran les delícies del caçador, del cuiner i de l'entaulat menjador. La Cuina de la Caça i la Tòfona ens ofereix degustar plats saborosos, tradicionals, ecològics i saludables...és a dir excel·lents! No deixeu passar l'oportunitat de venir al Berguedà i descobrir el que els nostres restaurants us han preparat enguany....

22 Desembre de 2014

Fia-Faia

Declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional

Festes

075656-4980907.jpgLa Fia-faia és la més característica de les celebracions nadalenques de la Vila de Bagà i del poble de Sant Julià de Cerdanyola; la festa consisteix en la crema d’unes torxes, anomenades "faies", el capvespre de la vigília de Nadal a partir del toc d’oració. La crema s’acompanya amb cants molt breus: "Fia-faia, nostro senyor ha nascut a la paia", i d’un fons musical en el que destaquen les campanes de les respectives esglésies. Quan les torxes queden ben curtes, es fa una foguera amb les restes, sobre la qual solen saltar els joves i al seu voltant es forma una rotllana de ball i de joc. A Sant Julià de Cerdanyola és més í...

07 Novembre de 2014

Horari Gimnàs

Noves Activitats

Gimnàs

Enguany oferim el nou sistema d'entrenament de força i resistència "Body Pump". Es una activitat física grupal que combina diferents exercicis de musculació al ritme de la música. Les classes están preparades per treballar els grups musculars més importants.

Millora la força i la condició física en general
Modela i tonifica els músculs
Protegeix els ossos i articulacions de lesions
També oferim el Mètode Hipopressiu, que presenta importants beneficis per la salut i permet als esportistes:

Disminuir el perímetre abdominal
Incrementar el seu rendiment
...